dinsdag 14 juni 2011

ONZIN NUMMER I:" WATER DRINKEN SPOELT JE LICHAAM SCHOON".

Wat een onzin "water drinken, water drinken, water drinken, water drinken, water drinken, water drinken, water drinken, water drinken, water drinken.........." Omdat je voor 70% uit water bestaat, moet je 2 liter water per dag drinken... belachelijk. Omdat je voor 70 % uit vlees bestaat zou je je elke dag 2 kg vlees moeten eten...Elke verstandelijke redenering is zoek. Ik snap er niks van en ik wil er niks van snappen.
Water drinken tegen je zin in kan direct heel ernstige klachten geven waardoor bepaalde hersen cellen opzwellen en evenwicht klachten, duizeligheid en doofheid kunnen veroorzaken. Water drinken is zeker niet goed voor je hoge bloeddruk. En water drinken spoelt je lichaam heus niet schoon, dat is de grootste onzin die er momenteel verkondigd wordt. De bloedvaten zijn al overvuld, het water kan de bloeddruk eerder verergeren en de vuiligheid in je bloed verdunnen tot een water vergiftiging toe.
Bij de primaire hoge bloeddruk staan de nieren machteloos tegen over een enorme water overlast. De gespannen overvulde bloedvaten veroorzaken dan de gemeten hoge bloeddruk. Het water blijft gevangen in de bloedvaten omdat de machteloze nieren, het zout en het water, niet eruit kunnen gooien. Het water kan niet weg en er wordt helemaal geen water weg gespoeld zonder goed werkende nieren. De nieren schieten tekort en extra water drinken kan alleen maar de bloeddruk verhogen en de nieren beschadigen. Inderdaad van water drinken kun je ook nier beschadigingen oplopen en nog zieker worden.
De nieren kunnen het overtollige water alleen weg werken met behulp van andere mineralen. Nogmaals, alleen overdag( van 04.00 tot 16.00 uur) met goed werkende nieren kan het overtollige water uit het bloed via de urine, weg gewerkt worden. Goed werkende nieren zijn nieren die met Kalium, Magnesium, Mangaan en andere mineralen; de zogenoemde hulp mineralen; het overtollige water en zout via de urine uit de bloedvaten halen. Als er onvoldoende werking van de nieren is, bv s avonds en 's nachts en door een tekort aan Kalium , dan kan het drinken van water een ernstige vergiftiging geven. Wetenschappelijk weten we dat de nieren zout en water, overdag, samen weg kunnen wippen met de hulp van kalium of magnesium. Ik bedoel hiermee dat de nieren alleen maar voldoende water uit het bloed kunnen spoelen als er genoeg kalium of magnesium (uit vruchten en tomaten bijvoorbeeld) in het bloed aanwezig is. Zie ook mijn blog van februari 2010 over water"vergiftiging". Samengevat: Het eten van fruit spoelt je bloed duizend keer beter schoon dan het drinken van gewoon water. Respecteer dan het dag ritme van de nieren met een optimale werking tussen 04.00 uur en 16.00 uur werking. Prettige feestdagen en laat het verrukkelijke eten je goed smaken zonder een verhoogde bloeddruk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten